Шкільний офіцер поліції

5 квітня 2018 року в нашій школі відбулась перша зустріч зі шкільними офіцерами поліції. Було проведено просвітницько-профілактичні заняття з учнями 1-х класів за програмою «Школа і поліція». Всі першокласники отримали у подарунок світловідбиваючі брелоки та навчальні посібники для проведення позакласних заходів та уроків з предмету «Основи здоров’я» «Правила дорожнього руху».

В рамках проекту, крім занять, планується проведення індивідуальних зустрічей з учнями та/або їхніми батьками (особами, які їх замінюють), участь офіцерів поліції у батьківських зборах і педагогічних радах з метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед батьків та педагогічних працівників щодо попередження негативних явищ в дитячому середовищі.

Харків став п’ятим містом в Україні, де почав роботу проект «Шкільний офіцер поліції». Для координації роботи у підпорядкованих закладах освіти Департаментом освіти Харківської міської ради підписано Комплексний план спільних дій на 2018 рік та Меморандум про співпрацю з Департаментом служб у справах дітей Харківської міської ради, Департаментом патрульної поліції та Відділом ювенальної превенції Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Кiлькiсть переглядiв: 80