Для учасників пробного ЗНО 2018

Нагадуємо!

Для всіх зареєстрованих учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання були створені інформаційні сторінки, там до 1 березня розміщується інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно занести свої відповіді до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» у такі терміни:

  • з української мови і літератури з 24 до 26 березня,
  • з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, німецької, французької, іспанської мов з 31 березня до 2 квітня.

Результати тестування з української мови і літератури оприлюднені на інформаційних сторінках 30 березня, з інших предметів будуть оприлюднені 6 квітня.

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Кiлькiсть переглядiв: 172