Конкурс на заміщення вакантної посади керівника закладу загальної середньої освіти

Відповідно до ст.ст. 24, 26 Закону України "Про освіту", ст. 26 Закону України "Про загальну середню освіту", керуючись Положенням про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває у комунальній власності територіальної громади міста Харкова, затвердженим рішенням 21 сесії 7 скликання Харківської міської ради від 22.08.2018 №1202/18, Положенням про Департамент освіти Харківської міської ради, затвердженим рішенням 1 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 20.11.2015 №7/15 "Про затвердження положень виконавчих органів Харківської міської ради 7 скликання" (в редакції рішення 22 сесії Харківської міської ради 7 скликання від 17.10.2018 №1228/18), наказу Департаменту освіти Харківської міської ради від 25.04.2019 № 109 "Про здійснення організаційних заходів щодо проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти міста Харкова", з метою заміщення вакантних посад керівників закладів середньої освіти міста Харкова

ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

1. Оголошує конкурс на заміщення вакантної посади керівника закладу загальної середньої освіти
Повне найменування закладу: Харківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 162 Харківської міської ради Харківської області;
Місцезнаходження закладу: 61064, м.Харків, вул. Пермська, 13.

2. Найменування посади: директор закладу загальної середньої освіти.
Умови оплати праці: згідно з чинним законодавством.

3. Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу загальної середньої освіти:
керівником закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста) та стаж педагогічної роботи не меньше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов'язків, вільно володіє державною мовою.

4. Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі:
- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
- копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
- довідку про відсутність судимості;
- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

При подачі копій документів при собі мати оригінали.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Особа може подати інші документи, що підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

За потреби конкурсна комісія має право на отримання інших документів щодо кандидата на заміщення вакантної посади керівника закладу загальної середньої освіти.

Визначені у цьому пункті документи кандидати подають особисто (або подає уповноважена згідно з нотаріально оформленою довіреністю особа) до відділу кадрової роботи Департаменту освіти.

Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

Кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі:
документи приймаються протягом 30 днів з дня публікації об'яви з 26.04.2019 по 29.05.2019 включно (з 9.00 год. до 13.00 год., з 13.45 год. до 18.00 год.; вихідні дні - субота, неділя) за адресою: 61002, м.Харків, вул. Сумська, 64, 6 поверх, к.225.

5. Дата та місце початку конкурсного відбору буде повідомлено додатково, відповідно до Положення.

Складові конкурсного відбору:
- І етап - перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти;
- ІІ етап - перевірка професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;
- ІІІ етап - публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

6. Додаткову інформацію з питань проведення конкурсу можна отримати:
Відділ кадрової роботи Департаменту освіти, тел. (057) 725 25 02,
Е-mail: leonova.an@ukr.net
Претендент на вакантну посаду має право відкликати свою заяву чи зняти з розгляду конкурсної комісії свою кандидатуру, повідомивши про це письмово комісію.

Кiлькiсть переглядiв: 575